09.02.2017

Liittymä uudistuu - räätälöi oma yläpalkkisi!


FIMX-palvelun liittymä osoitteessa https://m.fimx.fi/ uudistui.Voit tallentaa ja nimetä käyttämiäsi sivuja ja toimintoja suoraan yläpalkkiin sekä oikean yläkulman uuteen Lista -valikkoon.  Näin eniten käyttämäsi toiminnot ovat aina käsilläsi heti sisäänkirjautumisen jälkeen! Uudesta liittymästä pääsee kätevästi niin JULMO, Mobiili, Pro kuin OR liittymiin.

Voit itse päättää mitkä toiminnoistasi näkyvät ensimmäisenä yläpalkissa ja mitkä tulevat Lista -valikosta näkyviin. Käyttämästäsi päätelaitteesta ja näytön leveydestä riippuu, mitkä toiminnoista näkyvät suoraan yläpalkissa ja kuinka moni aukeaa Lista -valikon alle.

Alkutilanteessa yläpalkissa ovat tutut perustoiminnot. Lista -valikon takaa löydät kaksi vihreällä tekstillä olevaa perustoimintoa - "Tallenna tämä sivu" ja "Muokkaa valikkoa".

"Tallenna tämä sivu" -toiminnolla voit tallentaa ja nimetä minkä tahansa mobiilissa avaamasi sivun. Kirjaat esimerkiksi useasti päivässä käyttöpäiväkirjan havaintoja kohteellesi. Aiemmin olet joka kerta hakenut kohteen ja sieltä kyseisen toiminnon. Nyt haet kohteen, avaat sivun ja painat Lista -valikosta "Tallenna tämä sivu". Tämän jälkeen kohteesi havaintojen lisäys on suoraan käytettävissäsi!

"Muokkaa valikkoa" -toiminnolla muokkaat tallentamiesi toimintojen järjestystä yläpalkissa ja listassa. Näin eniten käyttämäsi toiminnot ovat aina ensimmäisenä käytössäsi. Voit myös halutessasi piilottaa yksíttäisiä toimintoja tai nimetä niitä jälkikäteen uusiksi. Muokkauksesta löytyy myös "Palauta oletukset" -painike, joka poistaa kaikki tallentamasi toiminnot ja palauttaa valikkojen asetukset lähtötilanteeseen.

Vasempaan yläkulmaan on lisätty käyttäjän Omakuva -painike, josta aukeavasta valikosta voit muokata omia käyttäjätietojasi, kirjautua ulos tai avata muita FIMX-palvelun liittymiä.

Uudet toiminnot ovat myös FIMX OR -raporttiliittymän käyttäjien käytössä. Voit siis tallentaa suosikkiraporttiesi linkit avattuasi ne, jolloin raportit ovat seuraavalla kerralla suoraan käytettävissäsi.

Tutustu tästä tarkemmin, kuinka muokkaat toimintoja uudistetussa liittymässä. Ohje on luettavissa uudistuksen jälkeen myös ohjelmamuutosten kautta.

Uutiset

07.02.2018

Infotaulu kohteen sähköiseen tiedottamiseen

Seuraa infotaulua porrasnäytöltä tai reaaliajassa omalta laitteeltasi
24.01.2018

Vertaile alueesi palveluntuottajia uudessa JULMO-haussa!

Jokaisella kumppaniyrityksellä on nyt oma erillinen kumppanisivu
23.01.2018

Vakioidut toimenpiteet ja tarvikerekisteri

Kumppaniyritys voi nyt määritellä usein käyttämiään vakiotoimenpiteitä ja ottaa käyttöönsä tarvikerekisterin.
12.12.2017

EU:n tietosuoja-asetus (EU2016/679)

Olemme päivittäneet FIMX:n tietosuojakäytännöt vastaamaan Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta.
30.10.2017

Asiakastyytyväisyyden reaaliaikainen seuranta

Negatiivisesta asiakaspalautteesta heräte kohteen managerille/isännöitsijälle.
16.08.2017

Tunnistaudu Google-, Facebook- tai Microsoft-tililläsi!

Ei lisää salasanoja tai käyttäjätunnuksia muistettavaksi - palvelun käyttäminen on nyt entistä vaivattomampaa.
01.07.2017

FIMX-henkilökortti

FIMX-henkilökortti on suunnattu erityisesti kohteissa toimivien palveluntuottajien kohdevastaaville.
12.05.2017

JULPE uudistui - viranomais- ja määräaikaistarkastukset digiaikaan!

Olemme julkaisseet kattavan päivityspaketin FIMX:n pelastussuunnitelmaosioon. Suurin uudistus kohdistui viranomais- ja määräaikaistarkistuksiin.
09.02.2017

Liittymä uudistuu - räätälöi oma yläpalkkisi!

FIMX-palvelu osoitteessa https://m.fimx.fi/ uudistui
22.09.2016

Jäteraportointi

Toimiiko kohteesi jätehuolto? Mitä ovat jätelajikohtaiset kulut ja määrät? Ota kohteesi jätekulut hallintaan FIMX-OR omistajaraportoinnissa
12.09.2016

JULMO - sähköinen palvelupyyntö

Seuraa vikailmoituksesi tai huoltokutsusi etenemistä reaaliaikaisesti.
12.09.2016

Digitaalista kiinteistötiedolla johtamista!

Tarjoamme verkottuneen ympäristön avoimeen, reaaliaikaiseen toiminnanohjaukseen, sekä valmiit raportit tiedolla johtamiseen.
12.09.2016

FIMX - Kumppanipalvelu

Rekisteröitymään ovat tervetulleita niin nykyiset FIMX-palvelun yritykset kuin täysin uudet toimijat. Rekisteröityminen on maksutonta
12.09.2016

Ovatko kiinteistösi kulutustiedot FIMX:ssä?

Jokaisesta palvelumme kohteesta on nyt saatavilla lämmön, sähkön ja veden kiinteistökohtaiset raportit - suoralla linkillä, ilman sisäänkirjautumista!